Nigiri Sushi se sladkým bramborem (Jamaimo maki Sushi)

Sushi recept na Nigiri se sladkým bramborem (Jamaimo maki Sushi)

Ingredience:

  • 1 šálek neuvařené rýže upravené ve stylu Sushi
  • 50 gramů jamu, oloupaného a namočeného v octové vodě asi na 20 minut a nakrájeného na úzké proužky
  • 60 gramů takuanu, nakrájeného na dlouhé, úzké proužky
  • vločky z bonita
  • sójová omáčka

Příprava:

Položte proužky jamu a takuanu na rýži a posypte vločkami z bonita, ochuceného sójovou omáčkou.

Vyhledávání

Přepnout na mobilní verzi

V případě, že máte dotaz, požadavek či zajímavý nápad, nebo nám jen chcete zaslat zajímavý podnět či recept, tak nás neváhejte kontaktovat na emailu: kvasnicka.david@gmail.com.