Kaviár

Sushi článek

 

KAVIÁR

 

Kaviár jsou rybí jikry a v mnoha zemích je považovaný za pochoutku. Popravdě řečeno je dle mého dobrý, ale na sushi si raději dávám něco jiného.


Cena kaviáru záleží na druhu ryby a na množství použité soli a konzervačních látek. Čím méně těchto látek obsahuje, tím je jeho cena vyšší a doba trvanlivosti kratší.


Když už si chcete dopřát kaviár určitě váháte zda černý, který je z jeseterovitých ryb a nebo červený, který je z ryb lososovitých. Nejlepší je určitě černý kaviár.

 

Ať už zvolíte jakýkoliv, tak Vám přejeme dobrou chuť a šťastnou volbu v perfektní kombinaci se Sushi!

 

 

 

Vyhledávání

Přepnout na mobilní verzi

V případě, že máte dotaz, požadavek či zajímavý nápad, nebo nám jen chcete zaslat zajímavý podnět či recept, tak nás neváhejte kontaktovat na emailu: kvasnicka.david@gmail.com.