Kalifornské temaki s garnáty a kaviárem

Sushi recept na kalifornské temaki s garnáty a kaviárem

Ingredience (4 kousky):

  • malá cuketka
  • 4 předvařené garnáty
  • ½ avokáda
  • 1 lžička šťávy z citrónu
  • 2 plátky řasy nori
  • 150 g rýže na sushi
  • 1 lžička wasabi
  • 4 lžičky červených jiker hranáče šedého

Příprava:

Cuketku omyjeme, osušíme a nakrájíme na jemné nudličky. Garnáty opláchneme a osušíme. Kousky avokáda oloupeme a nakrájíme na 4 dílky. Tyto kousky pokapeme citrónovou šťávou.

Připravíme si rozpůlené plátky řasy nori, na které poklademe uvařenou sushi rýži. Vše potřeme jemně křenem wasabi, poklademe dílky avokáda, nudličky cuketky, garnáty a jikry. Vše vytvarujeme do kornoutu.

Vyhledávání

Přepnout na mobilní verzi

V případě, že máte dotaz, požadavek či zajímavý nápad, nebo nám jen chcete zaslat zajímavý podnět či recept, tak nás neváhejte kontaktovat na emailu: kvasnicka.david@gmail.com.