Čokoládové Sushi s mangovou pěnou

Recept na čokoládové sushi s mangovou pěnou

Ingredience:

  • 100 g tmavé plátkové čokolády
  • 2 lžíce sladu

pěnu uděláte z:

  • 2 bílky
  • 1 velké zralé mango
  • 1 kelímek zakysané smetany nebo vegetariánského tvarohového krému
  • 1-2 lžíce medu

Příprava:

Čokoládu zahřejeme dle návodu na obalu spolu s tekutým sladem. Tekutou čokoládu vlijeme na plech a pomocí stěrky ji uhladíme na placku asi 40 x 15 cm. Necháme ztuhnout. Příprava pěny: bílky vyšleháme do tuhé pěny. Oloupeme a omyjeme mango. Dužinu rozmixujeme s kyselou smetanou. Ochutíme medem. Přidáme vyšlehané bílky. Čokoládu rozkrájíme na 4 pruhy, potřeme pěnou a srolujeme jako Sushi.

Informace o nutričních hodnotách naleznete zde

optimalizace PageRank.cz


 

 

Vyhledávání

Přepnout na mobilní verzi

V případě, že máte dotaz, požadavek či zajímavý nápad, nebo nám jen chcete zaslat zajímavý podnět či recept, tak nás neváhejte kontaktovat na emailu: kvasnicka.david@gmail.com.