Co radí odborník

Sushi článek

 

CO RADÍ ODBORNÍK? 

 

Ryby si raději kupujte dobře zmražené než čerstvé, o kterých nevíte, jak dlouho cestovaly. Struktura je sice mírně narušená, ale maso prudce zmražené je rozhodně v lepší kondici než to chlazené.

Nemíchejte dohromady příliš mnoho chutí.

 

Nebojte se nakupovat polotovary, například takuan (ředkev nakládaná do rýžových otrub, tradiční náplň maki), nebo campio (speciálně upravená japonská tykev). Zkoušet připravit tyto tradiční náplně doma by se nemuselo vyplatit. Například campio se vaří podle tajných receptů v sójové omáčce, cukru a sladkém rýžovém vínu mirin a říká se, že jak dobré je campio, tak kvalitní je samotná restaurace!

Dobrou chuť...

 

 

optimalizace PageRank.cz

Vyhledávání

Přepnout na mobilní verzi

V případě, že máte dotaz, požadavek či zajímavý nápad, nebo nám jen chcete zaslat zajímavý podnět či recept, tak nás neváhejte kontaktovat na emailu: kvasnicka.david@gmail.com.